Det är ju NI!

Hej svejs kära läsare!

Nu har vi varit ute på äventyr igen! I helgen hälsade Maria på i Falun där Emma bor och jobbar i sommar. Helgens kännetecken blev BRÖLLOP!! Sveriges kronprinsessa har ju gift sig med sin Daniel (för er som inte bor i sverige och redan hade stenkoll på detta).  

Det blev alltså bröllop för hela slanten. Vi tittade på konsert, åt middag med gänget på tv, skålade med Daniels pappa och hade en riktigt kungligt trevlig helg. På lördagskvällen efter att en skvätt tårar trillat ner för våra kinder var det ju dags att fira. Vi gick till ÅH. =) Åh, det var ett härligt ställe. Efter åh, gick vi till ån =). Maria blev badsugen,, som vanligt.. Så vi tog ett kvälls-dopp i falu-ån (vad nu den heter) hehe. Gött!! När vi stod där i vattnet och hade skoj hörde vi på brygg-kanten.. ”Men, det är ju ni! Från Gävle och Leksand!” Redan efter en helg i Falun hade vi gjort avtryck på folket. Det ni!

Puss på er!


Stugan :)





Daniel


På Åh!


Sjuksköterskor!!

I lördags hade vi vår examenscermoni! Nu är vi färdiga sjuksköterskor! :D Riktigt skönt att vara färdiga, men jobbigt att säga hejdå till alla vänner i Örebro.. Hoppas på en reunion snart!!

Lördagen började med champagnefrukost med fina tjejgänget :) Sen blev det fotografering av hela klassen och därefter var det dags att gå in till aulan för cermoni och utdelning av broscher. 

Efter cermonin käkade vi god mat med nära och kära och på kvällen blev det fest med gänget, riktigt skojsig dag! 

Nu är det sjuksköterskejobb som gäller, Maria har dragit hem till Gävle och Emma till Falun. Fina sjuksköterskeklockor har vi fått också av Marias mamma, Ewa. Tusen tack, dom är kanon! :)

Hade fint allesammans!

Puss och kram från era sjuksköterskor :)




RSS 2.0