Guldkväll!!

Ikväll har vi varit "team-nord" på stokka. Vi har nämligen jobbat tillsammans ikväll och det gick ju finfint det!!
Riktigt skön kväll! Vi går bra ihop vi=)

God natt vänner!


Vätskepaus på guldjobbet


Broschyrbild på syster-märit


Havresuppe, något överkokad så det blev havregröt istället =)




Tjaba!

Hei!

Maria är inne på sin andra vecka på intermediära avdelningen och det går ju fin fint! Superskoj att vi jobbar på samma avdelning och ikväll jobbar vi till och med i samma team! :)

I torsdags lyxade vi till det lite och åkte till Rica Forum hotell. Emilia jobbar där och vi tänkte att en drink i hotellbaren på 21:a våningen skulle ju inte vara helt fel! Otroligt goda Irish coffe och fantastisk utsikt! :D

På fredagen blev det en tur till IKEA, vi tänkte köpa lite ljus till lägenheten. Påsarna fylldes med lite mer än bara ljus.. men det är väl så när man går på IKEA? Det blev i alla fall supermysigt i vår fina lägenhet :)

Det har också blivit lite träning. I söndags blev vi skridskosugna, så det blev en tur till Sörmarka arena, riktigt skoj! Igår blev det en tur till Svömmestadion Gamlingen.

Vi hinner ju med en hel del faktiskt trots att vi jobbar så mycket :)

Flotte grejer!


Rica Forum hotell, 21:a våningen


Maria kosar sig på IKEA


Emma köpte Leksandsbröd, såklart!


Märy on the ice


Full farrt på Emmet


Förstafemman glänste i Sörmarka arena


Emelie och Maria i plasket. Gamlingen har utomhusbassäng året runt :)


Ariel




Egon

En liten uppdatering skulle väl sitta på sin plats!

Maria är nu tillbaka i Stavanger igen efter en härlig vecka hemma hos nära och kära :) Med sig till Stavanger tog hon Emelie! Emelie och Maria jobbade tillsammans i somras och nu ska Emelie också jobba här i Stavanger, kul!!! 

Vaktmästar-Ove fixar och trixar, han har sett till att vi alla tre får bo tillsammans här på Storgata! Kanoners! :)

Maria fick även med sig en hel del saker från Sverige. Bl.a. mat, duschgrejer, kläder, bregott och Emmas skridskor! Yeah! Emmet ska pröva Stavanger-isen, spännande!

Igår kväll var vi ut och käkade på Egon med några andra tjejer som vi träffat här. Riktigt trevligt! Maten var toppen! Maria charmade även till sig gratis vin och kaffe. "Men då må ni ju komma tillbaka, sa mannen i kassan." Och visst kommer vi tillbaka, fin fint ställe det där!

Imorgon börjar Maria jobba på intermediära avdelningen tillsammans med Emma, skoj! Emelie ska också jobba på Stokka sykehjem på avd 7, första dagen imorgon, spännande!

Baj!


Emelie, Maria & Erika på Egon


Emma & Emilia


The swedish tjej-gang


Maria med glass i mun


Emelie förmiddags-strosar i Stavanger


Utsikt från vårt kvarter

Stina flina =)

Det blev en riktigt mysig kväll igår, brownisarna var supersmarriga! Vi snackade skräckfilm, tittade på gamla bilder från Örebro och Ålesund, det blev en hel del skratt! :)

 

Mitt i allt detta fniss och ståhej hör vi hur någon sätter en nyckel i vår dörr!! Vi blev helt knäpptysta. Vem vill komma in i vår lägenhet halv tolv en måndagskväll?? Dörren öppnades sakta och vi hörde hur den knarrade. ”Hallå!?” ropade vi, men inget svar... Till slut tittade ett huvud fram från hallen. ”Öh..hej”, sa en liten dam. Damen som traskat in i vår lägenhet hade hamnat lite fel.. Hon berättade att hon inte kom in i lägenheten ovanför. ”Det finns ingen nyckel dit, får jag sova här?”, sa hon.

Så damen hade tagit första bästa nyckel och hamnat hos oss mitt i vår skräckis-diskussion, halv tolv en måndag. he he..

 

Stina som damen heter är en gullig intensiv-sjuksköterska från Gällivare, som jobbar för Nursepartners. Vi erbjöd henne brownies och sovplats, så kunde hon försöka få tag på en nyckel dagen därpå tänkte vi. Men det hela löste sig, det bor en sur dam i lägenheten ovanför, så Stina fick knacka på och väcka den sura damen helt enkelt. Stina log lite när hon kom ner till oss för att hämta sina väskor. Hon ville säkert hellre bo här med oss och äta brownisar. =)
 

Idag följde Emma med Maria en sväng till jobbet och hälsade på gänget på intermediära avdelningen och imorgon ska Emma äntligen få jobba igen! Jippie!

Tjolabaho!


Vårt kära stokka!


För vi har baaaraa regn hos mig

I denna ljuva sommartid har Maria nött ut sina gummistövlar, det är nog inte många gånger i livet man gör det. Så vi tyckte det var fint att uppmärksamma! Maria har nämligen traskat fram och tillbaka till jobbet 12 dagar i sträck nu, men idag är hon ledig!! :D  

Emma har vaknat ur sin dvala och tackar sin vän Apocillin för hjälpen i kampen mot lunginflammationen. Utnötta stövlar och friska, lediga människor, det firar vi med lite brownies här på Storgata ikväll!



En härlig eftermiddagslur...


...som inte varade så länge, då Emma med 100 kg i överskottsenergi
tog fram dammsugaren.



Ok, tänkte Maria och tog sig en svängom på golvet till musiken av
White stripes. Observera att även strumporna är randiga.


Emma i bakar-tagen på kanelbullens dag.


Två bruna kluttar och lite te blev det!


Höstmys :)



RSS 2.0