Sista veckan med plugg.. trodde vi ja..

Tjollahopp!

Nu har sista kursen dragit igång, katastrofmedicin.
Kul, tänkte vi och knallade till skolan i gryningen. Föreläsningarna är obligatoriska men när närvarolistan skickades runt upptäckte vi att våra namn inte stod med. I pausen gick vi till studievägledaren som informerade oss om att vi har tillgodoräknat oss denna kurs eftersom vi varit på utbytesstudier. Vi har redan alla poäng som ingår i sjuksköterskeprogrammet. YES tänkte vi och högg tag i närmaste filt, drog på oss bikini och la oss ute i den härliga solen. Vi väntar nu bara på avslutningscermonin som går av stapeln på lördag.
Självklart kommer vi (duktiga som vi är) hänga lite i skolan iaf. Det ryktas om en föreläsning med en pilot-kirurg. =) Fränt! Flyga och operera samtidigt, det måste vi höra om!!

I lördags hade vi examensmiddag. Vi var stiliga och maten var god. Det var ett riktigt hålligång hela natta.
Ikväll blir det räk-kryssning med tjejerna! Mumma!!

Puss på er!


Examensmiddag!


Här dansar ett gäng med syrror!!!!


Great balls of fire...

Sådär nu har vi beställt namnskyltar inför våran nya profession: Emmet snickare och Märit rörmokare =) Vilket team va?! Nu behöver vi bara en elektriker också =)

Helgen har varit händelserik. Emma har stoppat en brand (som vanligt) och Maria har vunnit boll-leken "gris" mot erfarna fotbollsspelare från Nora. Yeaah! Marcus och Sandra hade ju 25års fest i helga. Det blev riktigt lyckat. Fint väder och smutsiga kläder! Precis som det ska vara. Brännbollen slutade oavgjort, domarn var dopad. Annars var det lugnt. Besök hade vi också, Hanna, Danne och Linda från Gävlet. Göy!

Nu blir det film, daimglass, potetgull, dipp, pommesfrites och städning. Det blir besiktning i morgon av våran härliga lägenhet. 

Kyss på er!



Branstad city släckers =)



Ingen kickar fotboll som hon..

Blixtar och dunder, magiska under!

Joda här är mullrar det på! Har varit tokvarmt hela dagen och nu kom äntligen åskan! Dock har vattnet försvunnit i våra rör. Tur att vi har en päron-loka att borsta tänderna med, annars får vi väl micra några gamla isbitar. Skönt att vi bor tre pers i samma lägenhet, och har förmodligen bara en spolning kvar i toan... =)


 http://na.se/nyheter/2.2212/1.836131-hela-kommunen-utan-vatten



Vi har haft en riktig myskväll, grillat, tagit ett glas vin på balkongen och lyssnat på lite Ålesund-party-musik! Härligt! Vi saknar Ålesund galet mycket!! Men vi hoppas på att det blir en biltur dit i sommar :D Lite städning nu på kvällskvisten hann vi med också.

 

Snart är det helg, sköönt! På lördag blir det brännbollsfest, ska bli riktigt skoj! Vi blir ett helt gäng som ska leka i solen, vi har nämligen bestämt att det ska bli sol.

 

Sista uppgiften är inlämnad nu också, galet! Nu är det ca: två veckor kvar, sen står vi där och får våra fina broscher!

 

Hur är det med alla er?


Emma och Theo is having a great time in the green grass =)


The grill is running and Maria is bossing



This is before the åskar came. Trevligt!


Maj, maj måne!

Hej på er!

 

Nu var det alldeles för längesen vi skrev något här!

 

Det har hänt både det ena och det andra, kan man säga. Solen skiner i vart fall och fåglarna sjunger för oss, i alla fall Marias fågel på balkongen. Han sjunger när vattnet är slut i blomman som han bor i, det vill säga hela tiden!

 

Nu håller vi på och taggar upp till Eurovision song contest, vi hejjar just nu på Nederländerna :) Slovenien är rätt bra också! Vi hoppas också på att vinna biljetter till showen. Emmas mamma har skickat in till en tävling och vet ni vad!!? Hon kommer SÄKERT vinna! :D Eller vad tror ni? Hejja Mona! Vi håller tummarna :)

 

Annars da.. jo vi har praktik på vårdcentral, dit kommer bäbisar, lite äldre, lite mindre, lite hulliganer och en del terrorister... och så poliserna förstås! Spännande!

 

5 juni smäller det! Då är vi färdiga sjuksköterskor! Heeerlig!



Vi har det deiligt i solen!


Maria och Hanna väntar på att få grilla.


Grillning blev det!


Emmet!


RSS 2.0