Första jobbdagen!

Stokka undevisningsheim verkar vara ett bra ställe att jobba på. Lugnt lugnt lugnt.. än så länge.. Vi har faktiskt fått introduktion idag, och även imorgon. Sen börjas det. =) Ska bli kul faktiskt.

När Maria hittat både till jobbet och hem igen hade hon ”sociala-stunden” via skype. Hon pratade med både Pojkvän Marcus, Mamma Ewa, Pappa Lennart, Kompis Rachel och många fler.. Trevligt trevligt.. När pratandet väl tystnat ringde hennes telefon. Ett nummer hon inte kände igen... Hon svarade.. ”Hej det är Maria”... En röst sa.. ”Du bor på storgata va?” ”Kika ut genom fönstret vettja..” Och där står ingen mindre än hennes kompis Rebecka från Örebro! Hon har kommit hit till stavanger idag och ska tydligen bo granne med oss i tre veckor!! DEILIGT!!!



Emma har jobbat kvällspasset och kom hem för en liten stund sedan. Det gick fin-fint. Hon fick sällskap hem med en annan svensk sykepleiere som också jobbar på stokka och som även hon bor typ granne med oss. Flott det! =)



Nu blir det kvällsmys och mer jobb imorga!




Kyss och klem!


Framme!

Nu sitter vi här i skinnsoffan och mumsar på tax-free godis :) Flygresan gick fint, vi räknade ut att det var vår 8:e flygning tillsammans. Vi börja bli riktiga Norge-"trotters" och funderar på att ta flygcert.

Vaktmästar-Ove kom till flygplatsen och hämtade oss och våra överviktiga väskor med orange lappar. Han har visat oss runt i stan och lämnade av oss vid våran fin-fina lägenhet!! Vi är supernöjda! :) Vi har både tvättmaskin och diskmaskin ;) Vi har dessutom lägenheten för oss själva. Det finns ett rum över om det är någon som är sugen.

Imorgon blir första jobbdagen, spännande! Ove har ritat ut på kartan vart vi ska gå, vi får se om vi kommer fram eller om Ove får ett tidigt samtal imorgon bitti av en vilsen själ. Maria kör morgonpasset och Emma kvällspasset. Inget "gå bredvid" i två veckor här inte, vi bara kör, Norge är underbart!

Rapport om jobbdagen kommer imorgon!

Over and out från Stavanger.


Då var det dags...

...att sätta fart på denna blogg igen!! Nu drar vi tillbaka till vårt kära grannland, inget plugg denna gång, nu är det jobb som sykepleier som gäller! Imorgon tar vi flyget till Stavanger och redan på tisdag kör vi igång med jobb, spännande!

Hörs da! :)



RSS 2.0