Nu börjar det dra ihop sig...

Om en vecka är vi tillbaka i Svea rike. Vi bokade flygbiljetter idag, en vuxen och ett ”barn” far hem till Sverige nästa måndag. Maria är ju 26 år nu då.. så det blev ju en lite dyrare biljett för henne. Inte lätt att vara ”gammal”, he he.

 

Blandade känslor just nu. Riktigt tråkigt att åka härifrån, vi har haft det så himla bra här, men samtidigt ska det ju bli skoj att träffa alla er där hemma :)

 

Imorse sa vi hejdå till Rachel, tårarna kom även denna gång.. Känns så konstigt att inte ha våra fina skotska tjejer här i huset, det är sååå tomt utan dom! Thank you, Rachel, for the note you wrote to us, it was sooo cute! We are going to miss you soo much!! See you guys in Aberdeen! :)

 

Igår var vi på tur tillsammans med Rachel och en lärare här på högskolan, Eva. Riktigt härlig dag! Vi åkte till Godöya, där Alnesfyren ligger, och strosade runt på stranden och gick upp på berget där. Det gick bra, trots slitna kroppar efter vandringen på Sulafjället. Vi hade en otroligt fin utsikt och riktigt fint väder! Efter turen på Godöya åkte vi hem till Eva, hon bjöd oss på supergod middag och riktigt smarrig efterrätt!

 

I nio-tiden på kvällen åkte vi tillbaka till Ålesund för att se en fantastisk solnedgång uppe på Aksla!! Otroligt vackert!! Vilken kanondag!!


Det har varit kanonväder idag också. Maria och Jerker satt på stranden och hade ett samtal med en patient, istället för att sitta inne på något kontor. Typ 15 grader och sol, härligt det! :)

Imorgon blir det att åka ut på tur igen.. hehe, med patienterna på praktiken :)



Laddar för tur på Alnes beach


Eva, Rachel, Maria och Anne-Britt


Utsikt över Alnes


Rach och Emmet


Rachel längst ute på kanten, otrolig utsikt! När man kom fram till
kanten var det bara ett stup rätt ner i havet, ganska fränt!

 
På väg ner igen gick vi förbi en sjö. Ser ganska häftigt ut med havet
där nere och sjön där uppe.


Solnedgång från Aksla. Ön rakt fram är Godöya som vi precis bestigit.
På hörnet längst till vänster stod vi och kikade ut över havet.


Vackra Ålesund :)




Kommentarer
Postat av: Mona

Välkommen hem ni fantastiska tjejer! Mamma längtar sååå efter er. Jag gläds med er över dessa underbara månader ni haft i Ålesund. Ett minne för livet. Många fantastiska upplevelser, och nya kompisar. Många många kramar från mamma Mona

2010-04-13 @ 20:14:58
Postat av: Rachel Gillies

Fantastic pictures guys ! What a fun day. I love the picture of me on the end of the mountain :) and that sunset was just amazing.

Missing you guys, looks like your having a fun last week.

Oh and Emma you forgot to say how we had three helpings of food at Eva's house ! Ha ha ha, could of had a fourth !

Loads of love from Scotland,

Rach xox

2010-04-14 @ 14:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0