Tirsdagstur med Helseteam

Idag har vi varit på tur med praksisgänget, både vårdgivare och vårdtagare. Vi blev 17 personer varav tre svenskar, Emma, Maria och Handledar-Jerker. =)

Vi åkte till Bjørnøya. Men inte en björn i sikte. Vi hittade däremot en kanonfrän grotta och ett gäng med grillpølser. Inte dåligt.

Vi satt längst bak i bussen och hade sångstuga.. Det började med Veronica Maggio på radion, musiken tystnade men vi sjöng vidare. Sen blev det han den där Kent, Creedence, Abba.. vi avslutade med Maccaroni caccaroni.. hihi.. Ni vet den där Lasse Holm låten.. Vesuvio ooooooooooooooooo.. =)

Vi börjar känna oss som riktiga utpåturnissar vi. Varit på tur ons,tors,fre,lör,sön,mån, tis... Hihi.. Får se vad morgondagen ger oss =)


Guld på er!!



Emma och Jerker!


Bjørnøya


Badsugen?


Gr8 (Gr-åtta) Hamnsundhelleren


Pølsegrillning


Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Vi är kvar i Norge, både Lennart och jag. Har tänkt på vilken otrolig påsk vi fick tillsammans. Lite overkligt att vi var hos er igår och åkte Örnstigen(fortsättning på Troll-stigen)i förrgår. När Lennart kom hem från jobbet,på väg till träningen, frågade han mig vad det närmaste stället hette, med köpsentrat(Norsk stavning)så han var åxå kvar i Ålesund. Som sagt var tusen tack för en oförglömlig påsk// Ha de`Ewa

2010-04-06 @ 21:06:46
Postat av: Mamma Ewa igen

Är ff kvar i Norge, vilka dagar vi hade...kan säga att vi inte fick betala övervikt på planet trots alla böcker och kläder som våra väskor utökades med.Håller på att kolla pucken funkar lika bra som vårt gamla bredband.Ha det bra och skriv mer på bloggen// Kram Ewa

2010-04-08 @ 18:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0