Vi tog oss genom askan med airplane..


Vi hade läst på söndags-kvällen att flygen skulle möjligvis gå under måndagen. Jihuuu!
Maria vaknade med ett ryck halv sju på måndag morgon. Hon slängde sig på telefonen för att ringa till SAS och kolla om hennes biljett fortfarande var gilltig trots att hon fyllt i avbokningsformuläret.. SAS-tjejen var snäll och berätta att biljetten fortfarande var gilltig.

Det blev ett väldans gråtkalas när vi sa hejdå till rummen, blokka, grannarna och vännerna på skolan under måndagsförmiddagen.. Sen hoppade vi på flygbussen till flygplatsen. Det var vi och en gutt till som chansade på att flygen skulle gå.. Och det gjorde det!!! Lite modigt av oss faktiskt att chansa..

Flygfärden till Oslo bestod av mycket fniss och sång. Lika bra det för att hålla sig lugn när vi korsade mellan askmolnen. Hej turbulens!

I Oslo träffade vi tre guttar från svalbard.. De gick i pjäksor och hade sovsäcken på ryggen, de hade säkert inte duschat på en månad. De luktade... Svalbard. Självklart hamnade dom brevid oss på planet. Det blev jubel i flygplanet när de tog av sig pjäksorna.. =) Som tur var, var planet inte fullt så vi hittade ett par härliga doftfria platser längst bak, bredvid dörren som lät väldigt suspekt. Flygvärdinnan tittade lite på dörren och log sedan lite mot oss..

I stockholm fick Maria springa till bussen för att hinna med. Hon vände sig snabbt om med all packning på ryggen... och gick rakt in i en stolpe... ha ha! Så kan det gå!! Sen var det bara att lägga benen på ryggsäcken.

Emma åkte tåg till Leksand, det gick som på räls! =)

Vilket äventyr!!



Från flera håll har vi fått önskan om att fortsätta uppdatera bloggen... Och det kommer vi göra! =) Vi kommer uppdatera lite då och då.. Håll utkik!



Färdigpackade och klara!


Flygen går till Stockholm och Reykjavik. Hi hi.. Annars är det ganska
stilla på flygfronten..


Vi hoppar på planet! =)


Safety On Board läses noggrannt, men det står inget om askan..


Maria gillar SAS! Vi var typ ensamma på flyget :P



Viii flyyyger.. Ser ni askan där nere?  =)


Ensamma på Gardemoen.. :) Emma kör lite balett-moves.




 


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Välkomna hem tjejer! Ska bli kul att se era små trynen igen..som sagt, på lör smäller det i 2:an. Kom bara kom!

2010-04-20 @ 16:29:28
Postat av: Maria

Hej rebecka!! Jaaa va kul det blir att ses!! Jag åker till gävle på fredag.. Men vi ses snart ändå! VI MÅSTE simma snart!!! PUSSS

2010-04-21 @ 10:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0