Framme!

Nu sitter vi här i skinnsoffan och mumsar på tax-free godis :) Flygresan gick fint, vi räknade ut att det var vår 8:e flygning tillsammans. Vi börja bli riktiga Norge-"trotters" och funderar på att ta flygcert.

Vaktmästar-Ove kom till flygplatsen och hämtade oss och våra överviktiga väskor med orange lappar. Han har visat oss runt i stan och lämnade av oss vid våran fin-fina lägenhet!! Vi är supernöjda! :) Vi har både tvättmaskin och diskmaskin ;) Vi har dessutom lägenheten för oss själva. Det finns ett rum över om det är någon som är sugen.

Imorgon blir första jobbdagen, spännande! Ove har ritat ut på kartan vart vi ska gå, vi får se om vi kommer fram eller om Ove får ett tidigt samtal imorgon bitti av en vilsen själ. Maria kör morgonpasset och Emma kvällspasset. Inget "gå bredvid" i två veckor här inte, vi bara kör, Norge är underbart!

Rapport om jobbdagen kommer imorgon!

Over and out från Stavanger.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh vad spännande!!! Så kul att få börja följa era äventyr igen! Kom ofta hem och hälsa på under hösten!

Kram på er från Hanna Henke och lilla Loa :)

2010-08-30 @ 23:08:32
Postat av: Monica

Velkommen til Norge igjen! Sjølom ej ikkje e der! hehe

Dokke e veldi mykje flinkare til å skrive blogg enn mej å Kristine, vi trenge trening! Kom til Australia å lær oss! :D



Miss u <3

2010-08-31 @ 02:11:49
Postat av: Monica

Velkommen til Norge igjen! Sjølom ej ikkje e der! hehe

Dokke e veldi mykje flinkare til å skrive blogg enn mej å Kristine, vi trenge trening! Kom til Australia å lær oss! :D



Miss u <3

2010-08-31 @ 02:17:39
Postat av: svärmo eva

Hej på er!

Härligt att ni är framme och så fint och modernt ni bor med diskmaskin och allt!!! Hur är det med utsikten - och vädret? Här är riktigt skapligt idag med 16 graders värme. I kväll ska vi till Anna - hon fyller år idag - det blir litet manfall för Marcus blir inte med han är ju i Uppsala, Maria i Stavanger och Hanna, Henrik o Loa får Stockholmsfrämmande. (Linda kommer för att beskåda underverket.)

Ha det fint - spännande att få läsa om jobbet.

Kram, kram och glöm inte att gratta Anna:)/Svärmor

2010-08-31 @ 15:11:24
Postat av: elina

Kul att ni kom iväg till Norge igen!! Jag skulle dragit om jag inte kommit in på de kurser jag sökt. Blir alltså mer plugg för mig, så blir det lättare att komma in på (ännu mer plugg) barnmorskeutb. sen. Onkologi och Ungdomar, sexualitet och samhälle ska jag gå. Ska bli rätt kul faktiskt. Verkar som ni hamnat på ett bra ställe! Hoppas det är bra jobb också, ska bli kul att läsa sen hur det är, bra att ni länkar på fejjan också :) KRAM PÅ ER!

2010-08-31 @ 17:27:31
Postat av: Mona

Heja Flickor nu är ni i Norge igen! Resan gick bra hörde jag.Era resväskor börjar nog flygbolagen bli vana vid.De får gardera upp sig på röda lappar. Toppenlägenhet har ni fått också. Imorgon bär det av till Frankrike för mig Många kramar från Mamma Mona

2010-08-31 @ 21:00:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0