Angels and demons..and a load of delicious brownies

Igår hade vi en riktig tvätt-dag! Visste ni förresten att det kostar 12 kr per tvätt? Inte alltid lätt att leva i detta land =).

På kvällen blev det film och hembakta Brownies tillsammans med Abbie och Rachel, riktigt skön lördagskväll. Vi såg ”Änglar och demoner” och just när det var som mest spännande grep Emma tag i Marias ben och Maria flög ur Abbies säng samtidigt som Rachel började skrika. Rachel och Maria fick hjärtklappning och Emma satt och småfnissade tillsammans med Abbie =).

Angående bibelnissarna..så har dom ringt på våra dörrar ett antal gånger.. men tyvärr har vi alltid lyckats vara upptagna av något..Vi har stått i duschen, spelat för hög musik så vi inte hört dom, varit mitt i maten..m.m. men ringer dom på igen ska vi självklart öppna och tala om att vi inte är intresserade...


Idag har det blivit en del plugg (faktiskt!). Vi blev riktigt sega fram mot eftermiddagen så vi beslutade oss för att gå och träna. Abbie och Rachel hängde på. Efter ett hårt träningspass på gymmet intog Maria massagefotöljen och Emma ville testa hur mycket av vigheten som finns kvar sedan konståkningstiden. Hon gick bort och satte sig i ett hörn bakom några maskiner och hoppades att ingen skulle se henne. Emma kände sig rätt nöjd när hon var riktigt nära att komma ner i spagat. Rätt som det var lufsade en skäggig, långhårig kille  fram till Emma och slog sig ner bredvid henne. Killen går plötsligt ner i spagat, split och gör en massa vighetsövningar. Galet!! Emma masade sig sakta iväg och fick gå hem med svansen mellan benen.

Marias dator fick ett plötsligt hjärtstopp nu under kvällen också, otäckt! Men efter lite hjärtmassage (läs starta om tio gånger och ett frenetiskt ruskande) kom den tillbaka och är vid liv igen, puh! =)

 
Good night everyone!



Rachel is making the brownies and Maria can't wait for them to be ready








Kommentarer
Postat av: Mona

Ja,ja Du får väl visa den där skäggiga typen nästa gång du ser honom, att ´Salkow och Axel sitter minsann. Stå på dig Emma. Maria har fått lite praktisk övning för återupplivning (även om dt nu bara var en dator) Bra jobbat Kramar Mamma Mona

2010-01-25 @ 19:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0