Framme i Åle!

Hej allihopa!
Nu sitter vi och myser inne på Emmas rum. Vi bor i varsitt rum bredvid varandra i korridor. Rummen är små men gulliga och utsikten är fantastiskt! Ser både fjäll och fjord, otroligt vackert!
Flygresan gick bra med Kaj som pilot, vi höll dock på att landa i fjorden men Kaj styrde upp det hela, så det gick fint. Vi fick även flyga trots "heavy bag"- lappar på våra väskor. Han är schysst den där Kaj =)
Imorgon kommer vår nya kompis Rigmor och hämtar oss "kvart på ni". Då far vi till högskolan. Dagen startar med att vi ska prata inför en klass på 150 sjuksköterskestudenter!!! Sen blir det lunch med Riggan och därefter rundvandring och introduktion för oss. Blir spännande det här, ett riktigt äventyr! Imorgon får vi vårt lösenord till bredbandet, just nu snyltar vi på Claus. Vi ska väl stänga ner här nu, innan Claus upptäcker oss =)
Vi hörs snart igen!
Kram på er!


Heej Kaj! Halloooåå Boje!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej tjejer!

Vad kul att läsa om början på äventyret! Det blir ju jättespännande det här! Tänker på er massor!

Puss och Kram och Guleböj!

2010-01-04 @ 20:54:21
Postat av: stefan

Hej,

Sköt att höra att ni är framme och och resan gått bra! Verkar ju dessutom som att ni fick ett ok boende. Vilket rivstart, prata framför 150 personer, det fixar ni säkert hur bra som helst.

Ha det bra, Maria och Leon hälsar.

/stefan

2010-01-04 @ 21:48:32
Postat av: Emil

Hysterisk kul att Emma med en röst, mest likt en whiskeydrickande kolpatitent ska prata inför 150 norrbaggar..

2010-01-04 @ 23:16:22
Postat av: Mackattack

Moro er her! Ni synes å oppfylle er kurs i et lite land neste! Ikke opphold fortsatt for lenge bare, i april kan nå komme hjem, tror jeg! Kyss o klem

2010-01-05 @ 09:49:00
Postat av: Dunderbajsen

Fan va läckert å snacka inför så många... Vad ska ni prata om då? Resan med Kaj och smygsurfandet på Claus trådlösa? :) Puss på er!

2010-01-05 @ 12:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0