Hákarl

Det har varit en mycket fin helg här i Åle! Vi har till och med tjänat en kova, hittade nämligen en peng i snön. Som vi snabbt tog till vara på.

Idag har vi ägnat oss åt att studera vårdkommunikation, vår kurs på distans som vi läser parallellt med kursen här. Det tog en herrans tid och vi blev väldigt godissugna fram mot kvällen. Vi klädde på oss för att traska iväg till affären. I korridoren möts vi av en fruktansvärd doft. "Det här känner jag igen", säger Maria. "Det luktar val..nej haj! Rutten haj, så som dom gör på Island. Det är säkert samma här. Norge-Island, same shit.."

Vi traskade vidare mot Kiwi, som visade sig ha söndagsstängt. Tacka vet vi ESSO, som hade öppet och hade godis! När vi körde ner metallskoporna i godislådorna klingade det härligt till i metallen. Godiset var från "1800-frysit fast". Men vi var glada ändå och mjukade upp skumgrodorna vi elementet =)

Nu blir det webb-tv och godismys =)
Todiloo..


Hákarl, fermenterad haj i vår korridor 


Kommentarer
Postat av: Anna V

Fina hajar! Luktar gott förstår jag!?

2010-01-10 @ 21:55:19
URL: http://annaviberg.blogg.se/
Postat av: joanna

energi! energi!

2010-01-11 @ 14:49:13
URL: http://joannaland.blogg.se/
Postat av: Ewa

Oj, vad vackra bilder ni tar och vad vackert det är i Norge..tänk vad vi Svenskar betalar för havsutsikt. Har ni köpt torkad fisk än? Sägs att Norska ungdommar äter det istället för chips?! Luktar kan jag tänka mig som haj, men skall vara jätte nyttigt.Hörs vi på Skip har datorn på till tio. Kläm/ Mamma

2010-01-11 @ 18:33:05
Postat av: Mona

Rena paradiset för Dixie. Du kanske ska smuggla hem lite åt henne. Men det kanske blir problem för dig i tullen. Nya bombhot. De där skumgrodorna verkar inte så nyttiga. Något i stil med haj? Ni har väl köpt tandkräm? Kram mamma Mona

2010-01-11 @ 20:50:44
Postat av: Matttts

va faaan , de finns endest håkärringer

2010-01-23 @ 20:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0