Koselig

Godmorgon på er!
Igår fick vi pizza i alla fall =) Peppe levererade en "stars or stripes" till oss. Den var greit men dyr!! Mätta och belåtna gick vi sedan vidare hem till Kristine och hade en riktigt mysig kväll. Vi tittade på Mamma Mia och spelade spel. Spelet var ungefär som Alias fast med NORSKA ord :D Det var skoj och vi fick lära oss några nya ord. Maria skulle t.ex. förklara vem Ole Nordmann var. Han är tydligen en typisk norsk gutt, född på skidor och med lusekofta.

Den här morgonen hade vi inte ställt någon väckarklocka, för första gången här i Norge, riktigt skönt. Man behöver kanske inte någon väckerklocka här i huset. Vi vaknade nämligen av det öronbedövande brandlarmet så där lagom kring nio-tiden. Ingen brand denna gång heller. Men trevligt att stå och morgonprata lite med resten av studenterna huset. (Vi hade jacka, täckbrallor och skor på oss denna gång).

Nu blir det en tur in till stan med tjejgänget.

Hade!


Kommentarer
Postat av: Emma

Tillägg: Ola Nordmann betyder typ "medelsvensson" för er som (liksom vi) inte visste det innan. :P

2010-01-09 @ 12:01:18
Postat av: Ewa

Härligt att ni fått kompisar redan som dessutom hade Mamma Mia, min favofilm.Kylan håller i sig i Gävle-15 just nu. Har precis kommit in efter bobtur med Leon. Leon sa inget när vi störtade ner för pilkabacken i Nobelbacken endast ett igen varje gång bobben stannade, han är ju så kul.

Vill gärna höra fortsättning på lamphistorien,, har ni lyse nu? Kram mamma

2010-01-09 @ 17:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0