Opp och ner, ner och opp, grisen gal i granens topp!

Ja...vad ska man säga om den här dagen.. Första dagen vi har dåligt väder här i Ålesund, ganska otroligt! Vi har blivit lite bortskämda med sol varje dag.

Imorse när vi skulle gå till skolan fastnade vi i hissen!! Vi kom ner till första våningen men dörren gick inte upp. Rachel kom och försökte hjälpa oss. Efter en kvart tröck vi på knappen med ringklockan och ett larm gick igång, till slut svarade en vänlig gutt. Hur det hela slutade kan ni se på filmen nedan. =) (Tryck på länken)


http://www.youtube.com/watch?v=rxgCUh5kzT0



Morgonens oturs-start kompenserades upp med att Marias kjæreste bokat flygbiljett hit till Ålesund! Dessutom har Maria fixat jobb som sjuksköterska i sommar! Hon är bra hon!! =)

Vi är nyss hemkommna från ett riktigt roligt pass på Aktiv trening. Body Jam heter det, Hip hop-dans blandat med lite styrkeövningar. Riktigt skoj faktiskt!


Hade fint!


Sura miner i heisen


Dyngsura efter en regnig promenad till skolan

Efter regn kommer sol! =)


Kommentarer
Postat av: Emma och Maria

Sol..sken =)

2010-01-25 @ 23:11:39
Postat av: elina

HAHA, bra gjort maria, HEIST bara.. heist!! Va fan är de?

2010-01-26 @ 02:33:40
Postat av: Mamma Ewa

Tänk att tom få vara med er när ni sitter fast i hissen, helt otroligt vad ni kan dagens teknik. Jag menar att ni kan skicka hem film, inte att hissen stannade (he,he). Cola lugna SSK fixar kaoset. Vad kul att Marcus kommer och hälsar på och grattis till sommarjobb, Maria. Jag vill gärna höra lite detaljer...skypar gärna ikväll. Har ny Nokiatelefon nu utan manual därav missade jag sms igår kväll:-(

Kram Mor

2010-01-26 @ 14:33:39
Postat av: Maria

Hejjj Elina! va kul att du läser och kommenterar bloggen våran! Jodu heist vet jag nog inte vad det är, men heis det är ju hiss iallafall. Hoppas allt är fin fint hemma i Öret! Kom hit och hälsa på! Då kanske du kan få en tur i heisen också=)! Klem!

2010-01-26 @ 17:51:42
URL: http://sykepleiersker.blogg.se/
Postat av: Elina

Hahaha, vet inte om jag vill åka i den där heist heis;en :P Det är fin fint här i öret, sådär vanligt tråkigt lixom. Ni verkar ha det mkt roligare! Därför finns mkt stor vilja att hälsa på:) KLEM (haha)

2010-01-27 @ 04:17:02
Postat av: Emma och Maria

KOM!

2010-01-27 @ 09:13:35
Postat av: Josefine

Vilka äventyr ni jänter är med om! Haha, fantastiskt vad lunga ni var i hissen!! Och gubben som hjälpte er med för den delen, norrbaggar är bra att ha när det krisar =)Hoppas ni mår bra!



Kramar

2010-01-27 @ 23:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0