Ugnen bokad på lördag!

Vi träffade precis "Greger" i korridoren (han heter egentligen något annat, men vi kallar honom det, eftersom vi inte är proffs på att komma ihåg alla namn) Oavsett vad han heter så ska vi få låna hans UGN på lördag! Greeit!! 

Idag hade vi en föreläsning där föreläsaren ofta refererade till en forskare nämnd Öhlén. Föreläsaren valde dock att frånse fjongen över e:t. Vilket gjorde att vi satt och fnissade lektionen igenom. Mogna som vi är. =)
Promenaderna till och från skolan går bara snabbare och snabbare. Vi funderar på att bli medlemmar i, eller starta, Ålesunds gångklubb. Vi skulle regera =)

Vi har haft en funderardag idag också, vi är ju färdiga sjuksköterskor till sommaren, galet! Det blir spännande att söka sommarjobb!

Nu ska vi mummsa på vår nyinköpta glass, vi har lyxat till det lite här på torsdagskvällen =). Imorgon är det fredag och helgen som kommer är fullspäckad med tacos, tjejkväll, utgång, ugn, dans, sång m.m. Det blir första utgången i Norge. Vi rapporterar här på bloggen och berättar allt som händer under helgen... kanske... =P

Tjingeling


Bredvid glassen hittade vi lördagsmiddagen... eller kanske inte =)
hi hö ha he!


Kommentarer
Postat av: Ryss

Mmm, lite Strandamör skulle väl sitta fint, eller?

Sen tacos, tjejkväll, utgång, ugn, dans, sång m.m. i nämnd ordning. Låter mycket spännande med ugn...

2010-01-15 @ 09:18:00
Postat av: johan

hahahaha. öhlén... det ska jag börja kalla dom där brukarna man blir så rolig av i fortsättningen! pfffffffh :) trevlig helg!

2010-01-15 @ 09:46:25
URL: http://cogitabundus.blogg.se/
Postat av: eva nordström

Nu har jag läst alla underbara bloggar - vilka fantastiska bilder ni tagit. Här är fortfarande hiskeligt kallt så svärfar fryser i bussen(utan värme då och då). Har nyss pratat med Marcus - det gick ju bra idag - härligt!

Ha det så kul på utepremiären!

Kram o puss

/Eva

2010-01-15 @ 13:50:15
Postat av: Emma

Ryss: Vi är mycket spända på ugn!

2010-01-15 @ 14:15:37
URL: http://sykepleiersker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0