Baaallen!!

Jo ni, helgen har varit helt kanon! På lördagskvällen samlades vi upp i Rachels rum, vi blev sju glada gäster. Kvällen bestod av spagetti och köttfärssås a la Marcus. Sen blev det hallon och choklad cheese-cake a la skottland =). Kvällen fortsatte med kort-spel, skämt-glasögon, och skrattanfall. Riktigt skoj!

 

Söndagen gick i ett lugnare tempo. Det blev solning nere vid beachen, myys! Maria och Marcus tog en fika på stan och åt typ världens godaste ceasarsalladsmacka!! =) Ceasarsalladsälskarna, Lennart och Ewa Larsson kan ju redan nu förbereda sig inför denna smakupplevelse som ni ska få smaka på när ni kommer hit.

 

På söndagskvällen var temat blått och orange när vi knallade iväg mot Sunnmørshallen. Ålesund mot Vikingarna (Christer Sjögren och gänget, :D) spelade fotbollsmatch. Vi hejjade på, allt vad vi orkade! Slutresultatet blev 1-1, men kul var det!

 

Idag startade andra veckan på praktiken, vi gillart!

 

Moster Emma säger Tusen takk till Hannes för det superfina kortet!!!! =) Blev sååå glad! Moster saknar Hannes. <3 Puss på dig!



Marcus kryddar spagettin med lite golvdamm.


Maria med sin lemonade :P


Tjejgänget gör tummen upp!


Mackan har det gött i solen.


Såå härligt!!


Fotbollsfans!


Spännande! Målvakten skrek efter "Baaaallen" ett antal gånger,
vi fnissade lite på läktaren.


Ålesundsspelare =)


Kommentarer
Postat av: Hannes

Puss till dej, moster! <3

2010-03-01 @ 22:23:48
Postat av: Mamma Ewa

Är det vackert väder i Åle hela tiden eller tar ni kort så fort som det är sol? Det får vara vilket som, jag bara njuter.I Gävle bara snöar det, någon har sagt att vi totalt har mer snö än vad vi hade 1998 vid snökaoset. Va´ceasarsalladsmacka? hur går det till, längtar redan nu och tiden går så fort så snart kommer vi. Ha det gott på praktiken. Kramar Ewa

2010-03-02 @ 13:34:47
Postat av: Eric

Mitt bästa "ballen" minne: Vi skulle ut och äta med jobbet och chefen hade gjort lite efterforskning och kommit med en massa förslag på vart vi skulle gå på kvällen. Han avslutade konversationen i stil med: -Nå har jeg lagt ut ballen.. så får ni spela den vidare..



Sinnesjukt kul!

2010-03-03 @ 09:08:18
Postat av: Maria

Mamma: Jasså har ni så mycket snö! Det var det värsta! Va kul att ni kommer hit snart!



Eric: Ha ha ha ha ha! Kul! Oslo here we come!

2010-03-03 @ 10:43:40
URL: http://sykepleiersker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0