Ballkoma!!

Idag fick vi för oss att laga en riktigt Norsk maträtt: POTETBALL, bacon och morötter. MUMMA! Det är ungefär som pite-palt eller kroppkaka. Efter lite planläggning kom vi fram till att lägga 8 ballar i kastrullen. Det blev väldigt gott, men efter att ha ätit den fina middagen, med ljus och allt, ligger nu sex ballar kvar i kastrullen. He he, nu har vi mat för resten av vår vistelse här i grannlandet. Billigt och bra. Nästa projekt blir fiskballe.. =) Kul språk det här.

Idag var vi riktigt trötta efter praktiken, Emma råkade dra på sig fel jeans inne i omklädningsrummet. För ett ögonblick trodde hon att hon gått ned i vikt eftersom brallorna var fem storlekar för stora. Hi hi. När vi kommit hem tog Maria en dusch, tvålade in ansiktet och vips flög duschen iväg. Hon ångrade att hon inte stängt badrumsdörren ut till hallen. Hela huset blev blött, svordomarna flödade och ögonen sved.. He he.. Skönt att man kan fnissa lite åt det nu så här i efterhand..

Förresten, vi har fått lite lite kommentarer på senaste.. Det måste ju bero på det lite krångliga systemet (för er medelålders bloggläsare) med att fylla i bokstäver innan man kommenterar. Vi har fått flera samtal och e-mail angående detta. Hejja på säger vi bara. Det är så kul när ni kommenterar!! =)



Potetball på gång..


Potetball på tallriken..


Potetball i magen... ballkoma! Helt utslagen =)

 
Förresten, buss-skylten vid våra praktikplats har kommit tillbaka på
plats och vår gamle busshållplatsvän, grävskopan, har försvunnit.


Kommentarer
Postat av: mats

i am bäck ,mäjjk majj däjj

2010-03-10 @ 20:22:42
Postat av: Mona

Passa er för ballar flickor, man kan få ont i magen. Fotot på dig Emma med buss skylten ser ut som 81:an i Västerfors södra. Men du är väl inte ensam på bussen i Ålesund. kram mamma Mona

2010-03-10 @ 21:12:07
Postat av: Hanna

Hej tjejer,

Jag ska förklara läget. Då den allmänna uppfattningen är att ni två varit borta alldeles för länge vid det här laget pågår det en strejk bland släkt och vänner här på er blogg... därav avsaknaden av kommentarer. Bästa sätt att avbryta strejken är att packa era väskor, komma hem till Svea och kramas med oss allihop!

;) puss!

2010-03-11 @ 11:58:44
Postat av: Mamma Ewa

Inte nog med att vi strejkar,( med plakat på gator och torg)anledningen till att vi inte hinner och inte vill kommentera är att Hanna och jag håller på att sy scen kläder till söndagen och dit kommer ni ju inte heller...trökmånsar...Nej då, det är som ni säger tekniska problem, från min sida.Kan berätta att min rumskompis i Uppsala brukar ta en paus och muntra upp sig med att läsa eran sida när hon behöver kraft i sitt arbete med kavalitetssäkring av forskningsprover.Maria du vet, Mattias mamma menar jag. Längtar så efter er båda.21 dagar kvar Kram VBM

2010-03-11 @ 13:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0