Första dagen på sista praktiken här i Åle

Första dagen på andra praktikperioden avklarad! Riktigt spännande ställe! Vi trodde det skulle vara lite mer hemtjänst över det hela men det är mest psykiatri. Riktigt intressant! Idag har vi träffat patienter med olika diagnoser såsom, schizofreni, drogmissbruk, bullimi, allvarliga panikångestattacker m.m. Vi har åkt hem till folk och samtalat, gett medicin och gått ut på promenad med dem. Patienter kommer även till vårt huvudkontor och samtalar med psykiatrisjuksköterskorna. Våra handledare verkar riktigt bra, Tone Berit och svenske Jerker. :)

 

Kommer nog bli fyra mycket intressanta och lärorika veckor! Vi är så glada över vår Ålesund tripp, och har sådan tur med mesta här! Vi låter kanske väldigt positiva i varje inlägg, men vi har det verkligen bra här. Det liksom bara flyter på och vi har det så otroligt kul! :)

 

Nu blir det middag nere hos Rachel!

 

Hade!


Våra härliga skottska vänner som bjuder oss på köttfärssås och pasta
ikväll :)


Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Det är då härligt med er båda som ser så ljust på livet och på Åle. Jag tro att det tom kan smitta av sig på era patienter..fortsätt så ska ni få se tjejer. Sjung gärna lite åxå, har provat det på barn när jag tagit prover, det funkar ofta.Ni har rätt inställning och kommer att gå så långt ni själva vill:-) Brynäs möter Djurgården i kväll i slutspelet, hoppas att dom åxå kommer att gå långt hi, hi. Ses snart// Ewa

2010-03-22 @ 21:19:10
Postat av: veronica

ååå va mysigt och bra ni verkar ha det!! :) Vi ses snart! Pusskram

2010-03-24 @ 03:34:05
URL: http://veronicac.blogg.se/
Postat av: Mamma Ewa

Har det kommit någon födelsedagspresent idag som du kan öppna i morgonbitti 26-åringen den 26 mars? kramen

2010-03-25 @ 12:39:16
Postat av: Maria

Jepp! Paketet har kommit! Kul! Öppnar inte förrän imorgon =)

2010-03-25 @ 17:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0