Helga.. =)

I fredags var det hålligång i Ålesund. Våra spanska kompisar hade fredagsfest. Det var mycket trevligt, och som vanligt en hejdundrandes blandning av språk. Den tyska tjejen, Rebecca hade laddat hela veckan för fredagsfest, vilket smittade av sig på hela gänget. Detta resulterade i konstant dansande från klockan 20-03. Kul kul att hänga med sånna energiknippar! Maria och Kristine fann återigen varandra med sin mogna humor. Båda två hade efter en stund ont i kinderna och magen efter lååånga skrattanfall. =) Härligt det. Skratt förlänger livet! Emma och Abbie diskuterade musikaler i ca. 2 timmar och kom fram till att vi borde spela in en musikal varje söndag. Det ni!

 

Lördagen bestod av studier för våran del, eftersom vi har mittevaluering på praktikplatsen på måndag.  På lördagskvälen stod det mysbyxor, film och fruktsallad på schemat. Mysipys. Vi såg två filmer. Maria somnade ungefär en kvart in på andra filmen. Så ska det vara, mätt, mysig och lagom varm.. Vad ska man göra? =)

Hoppas ni haft en fin helg ni å!


Musikaltjejerna!


Kommentarer
Postat av: Eva

Hej på er!

Ja anlagen finns har vi sett för att göra film så satsa på en musikal som omväxling till skräckisen.

Vi kollade hela familjen på avsnittet i rätta Shining för att jämföra och jag måste säga att det var på pricken..suveränt! Nu äntligen har Ålesundsvädret kommit till Gävle! VI SER SOLEN!

Kramisar

/Svärmor

2010-03-08 @ 10:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0