Tirsdag..

Hej allihop!

Här sitter vi och klämmer på våra magar.. Emma kan nämligen spela på sin, det liksom låter fyndigt när hon klämmer till högst upp. Vi spelade förresten i förrgår kväll också när vi tittade på dirty dancing. Vi spelade lite i takt med musiken.  Härlig film det där!

Praktiken går fortsatt fint och Maria hade ett eget samtal med en patient igår. Det var skoj. Emma fick idag en uppgift som även hon kommer genomföra på egen hand. Hon ska själv åka hem till en patient och köra denne till tandläkaren. Det låter kanske som en ganska simpel uppgift. Men nu är det så att Emma har en viss skräck för att köra bil på nya platser där hon inte hittar. Hon ska köra här i Ålesund som är en väldigt "tät" stad med snirkliga gator och enkelriktningar överallt samt med bilister som alla kör som jihuuer! Men inte nog med det! Patienten som hon ska ha hand om har social fobi, panikångest och TANDLÄKARSKRÄCK. Det blir ett härligt test för både patienten och för Emma. Skönt att man kan ha praktik och terapi samtidigt! =)

Emma berättade för handledaren att hon känner sig lite obekväm i situationen och vips så fick hon ytterligare en uppgift.. Ännu en patient med panikångest och socialfobi ska få sig en tur i bilen med Emma! Hejja! Undrar om dom någonsin kommer våga åka på tur igen efter detta.. Eller kanske det blir en kanondag, vem vet =)



I morse gick solen upp över Åle, fortfarande vinter..


... och när vi gick hem var det vår =)


Kommentarer
Postat av: Mona

Heja Emma! Vilken utmaning. Det är tur du är van tandläkarpraktiker, annars hade det varit ytterligare en utmaning. Högerregeln gäller väl även i Norge? Ta det bara lugnt i trafiken så går det bra. Mamma håller tummarna. Kram Tandepleier Mona

2010-03-30 @ 21:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0