Tvättmaskinstjuvarna slår till..

Igår drog han, den där Marc, hem till svea-land.. Det var sorgligt men dagen blev rätt så händelserik trots allt..

Ni kanske minns att vi i något av våra första inlägg skrev om internet-problem och om vårt smygsurfande på ett nät som kallades "Claus". Igår blev vi avslöjade... Claus är nämligen våran granne, han med tv´n, ni vet, som vi brukar hänga hos ibland. Hi hi hi. Så kan det gå.

Vi har haft tvätt-dag idag. Skönt det. Här i huset gäller först till kvarn, alltså inget bokningssystem för tvättmaskinerna. När vi stod i bästa tvätthumör inne i stugan, kom en kille in och frågade om någon tvättmaskin var ledig. Vi svarade "jajjemen, den längst bort där". När killen stängt dörren och gått upp för att hämta sin tvätt, ångrade vi oss. Vi SLÄNGDE in lite kläder i maskinen, öste i tvättmedel och smögsprang upp för trapporna till våra rum. Stackarn.. Hoppas han inte bodde på 11e våningen iallafall. Hi hi.

Praksisen går fin-fint, vi trivs och alla verkar tycka det är lite kul med svenska studenter. Vi har träffat en halvsvensk patient och idag sa en patient att det var "SÅ kjekt att snakke med dokke" =) Vi tycker att vi börjar bli ganska flinke på norsk. Dock blir det missförstånd ibland. Häromdagen skulle Maria sätta på stödstrumpor på en dam. Maria frågade på rent gävlemål om hon var "kicklig" under fötterna.. He he, det blir ju ganska likt det norska ordet "skikkelig" som betyder rejäl, bra, riktig, ordentlig m.m. Helt utan sammanhang i Marias fall. he he. Skönt att man kan ha lite kul på praktiken också! Och idag, gjorde vi något riktigt busigt.. Vi tog en liten bit av den supergoda nybakade kakan som stod alldeles för sig själv inne i köket.. Ett litet hörn på kakan var plötsligt borta, och ingen kunde förstå vart hörnet tagit vägen.. =)


Nästa helg drar vi till Oslo! Det blir gøy!!


Vill ni höra på maken, igår snöade det även här i Åle..


Tidig morgon, på väg til praktiken

Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Skönt att Norgevistelsen snart är över, så ni kan komma hem och få lite ordning på erat kakochtvätttjuveri. hi hi. Hur tror ni föresten att snögubben i kylen på ICA mår :-).Har ni hört något? Idag skall sarmor och ha-ha på två-årskalas. Kram på er busar// Ewa

2010-03-05 @ 15:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0