Blixtar och dunder, magiska under!

Joda här är mullrar det på! Har varit tokvarmt hela dagen och nu kom äntligen åskan! Dock har vattnet försvunnit i våra rör. Tur att vi har en päron-loka att borsta tänderna med, annars får vi väl micra några gamla isbitar. Skönt att vi bor tre pers i samma lägenhet, och har förmodligen bara en spolning kvar i toan... =)


 http://na.se/nyheter/2.2212/1.836131-hela-kommunen-utan-vatten



Vi har haft en riktig myskväll, grillat, tagit ett glas vin på balkongen och lyssnat på lite Ålesund-party-musik! Härligt! Vi saknar Ålesund galet mycket!! Men vi hoppas på att det blir en biltur dit i sommar :D Lite städning nu på kvällskvisten hann vi med också.

 

Snart är det helg, sköönt! På lördag blir det brännbollsfest, ska bli riktigt skoj! Vi blir ett helt gäng som ska leka i solen, vi har nämligen bestämt att det ska bli sol.

 

Sista uppgiften är inlämnad nu också, galet! Nu är det ca: två veckor kvar, sen står vi där och får våra fina broscher!

 

Hur är det med alla er?


Emma och Theo is having a great time in the green grass =)


The grill is running and Maria is bossing



This is before the åskar came. Trevligt!


Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

På er passar verkligen ordspråket: Bättre brödlös än rådlös, att komma på idé att tina isbitar för att bosta tänderna:-)Jag har varit i Gruvan med mina jobbarkompisar i helgen. Vi har cyklat dresin, badat bastu och kollat på björnar, vargar och tigrar i Grönklitt,Orsa. En riktig upplevelse helg tyckte mina gäster. Ett tips till Er kanske nu när ni nu börjar att vända hemmåt. Skall bli jätte kul att Maria och Marcus blir Gävlebor igen, längtar.Men innan dess, ser vi verkligen fram emot att få komma till er och examenfesten nästa vecka Kramar till er alla tre

2010-05-24 @ 11:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0