"Partysvenske"

Ring till vårat jobb så ska ni få höra något kul!

Maria: StokkaundervisningssykehjemIntermediäraavdelningendusnakkermedMariasykepleier...
Den som ringer: Va?
Maria: Jo, he he, du snakker med sykepleie Maria på stokka sykehjem, intermediära avdelningen, första etaget..
Den som ringer: Ååja =)

Nu ska ni få höra, igår cyklade vi till jobbet.. Jo det är sant, vi cyklade! Vi har fått en cykel av en suupersnäll kollega. Det var punka både bak och fram men Märit fixade biffen. Pappa Lennart skulle ha varit stolt om han sett henne med sina lortiga fingrar och sin spända grimasch när hon stod och meckade med skiftnycklarna. Bra blev det!

Vi kände oss som 14 år igen när vi skjutsandes svischade fram på den rosa och lila cykeln, men gött var det. Precis när vi svettiga och härliga kommit nästan ända fram till stokka, så brassade en högljudd moppe förbi oss i hög fart.. Jävla slöhög ropade vi.. =)

Igår kväll gick vi över till grannarna och hade en riktigt trevlig kväll, vi smaskade på popcorn och gick ut på rock-klubb. Två av grannarna är faktiskt från Gävle.. helt otroligt, Maria är inte den enda i Stavanger som blir mobbad varje gång hon säger vilken by hon kommer ifrån =). Gävle=Jävli.. Lättare är det ju för Emma som kommer från Leksand, alla känner väl till den byn!
 

Maria meckar!


Emma, Maria, Anna och Therese.

Kommentarer
Postat av: Mona

Vilken duktig jänta du är Maria.Att fixa punka på cykeln Bra gjort. Jasså Emma du är Leksing nu trodde du var Gagnsing. Ha det gott flickor. Snart bär det iväg till Cap Verde för oss. Några timmar kvar till sol och värme Kramar från mamma Mona

2010-11-07 @ 19:30:24
Postat av: mamma Ewa

Punka både bak och fram, det var bra gjort. Pappa nickar instämmande och hälsar! Vad månne bli?Isprinsessa och cykelreparatör, det låter väl bra. Ni är toppen tjejer som tar vara på allt överallt/ Kram från en stollt mamma!!

2010-11-07 @ 20:06:24
Postat av: Ewa igen

Får man önska vad som skall vara på bloggen?

Mera film med häftig musik! Jag gillar Er/ Mamma Ewa

2010-11-07 @ 20:10:21
Postat av: David T

Nu blev jag impad! Ska nog ta mig an min cykel, fast det är snöigt så man vill krypa ner i tunnelbanan.

Puss Och Kram

David

2010-11-10 @ 14:45:02
URL: http://www.thsradio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0