Vi cyklar runt i världen, vi cyklar på gator och torg..

Så här ligger det ju till... De gånger som vi har samma skift och vi ska ta oss till och från jobbet samtidigt, då hoppar vi upp på cykelen begge to, det har blitt som en vana för oss nu.. Det har blivit vårat kära färdmedel. 

Vi brukar varna varandra när det kommer gupp, för det kan ju göra lite ont i rumpan annars.. Det började med varningsropet "gupp!", sen utvecklades det till "spänn stjärten!", och nu är det förkortat till bara "sjärt!".

Ikväll när vi cyklade hem råkade en man tajma precis vid en trottoarkant, precis när vi cyklade förbi...  Han fick sig ett gott skratt när två stiliga jenter som levt ungefär ett kvarts sekel cyklade hurtigt förbi... Den som körde hojtade högt "STJÄRT!" och hon i bak svarade "STJÄRT, JA!" =)

Vi tänkte bara tillägga att även Norges största kvällstidning har nu blivit hedrad med våran glans.. Vi är nämligen med i VG.. =) Emma har fått den hedrande platsen uppe på huvudet på Direktør Per Haarr.. Maria ser ni om ni kikar lite till höger =)

Spana in den här länken. Klicka här: VG


                                           "STJÄRT!"       "STJÄRT, JA!"



Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Galna tjejer, man blir då jämt på bra humör när man tittar in på eran blogg! Glad blev jag också nu när jag är på väg från Karlstad till Borlänge med TIB och "kusin" Pär stiger på tåget. Så nu sitter vi och snackar, jobbar och går igenom släcktes nytheter:-).Han hälsar säkert( han läser just nu och är djupt inne i någon statlig utredning, så jag vill inte störa honom, fel han håller på och somnar ser jag:-)) Ha det gött// Ewa

2010-11-12 @ 16:55:24
Postat av: elina

HAHA, Sjärt!! De kan man säga när man ska ge intramuskulära injektioner i rumpdelen också. SJÄRT och sen HUGG.. NÄ fy, jag har alltid så elak humor :P

2010-11-12 @ 17:35:55
Postat av: ökkenärä

med tanke på artikeln så är det nog bäst att ni fixar lite med ert utseende.....

2010-11-17 @ 17:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0