Tjaba!

Hei!

Maria är inne på sin andra vecka på intermediära avdelningen och det går ju fin fint! Superskoj att vi jobbar på samma avdelning och ikväll jobbar vi till och med i samma team! :)

I torsdags lyxade vi till det lite och åkte till Rica Forum hotell. Emilia jobbar där och vi tänkte att en drink i hotellbaren på 21:a våningen skulle ju inte vara helt fel! Otroligt goda Irish coffe och fantastisk utsikt! :D

På fredagen blev det en tur till IKEA, vi tänkte köpa lite ljus till lägenheten. Påsarna fylldes med lite mer än bara ljus.. men det är väl så när man går på IKEA? Det blev i alla fall supermysigt i vår fina lägenhet :)

Det har också blivit lite träning. I söndags blev vi skridskosugna, så det blev en tur till Sörmarka arena, riktigt skoj! Igår blev det en tur till Svömmestadion Gamlingen.

Vi hinner ju med en hel del faktiskt trots att vi jobbar så mycket :)

Flotte grejer!


Rica Forum hotell, 21:a våningen


Maria kosar sig på IKEA


Emma köpte Leksandsbröd, såklart!


Märy on the ice


Full farrt på Emmet


Förstafemman glänste i Sörmarka arena


Emelie och Maria i plasket. Gamlingen har utomhusbassäng året runt :)


Ariel




Kommentarer
Postat av: Mona

Vá kul att se så hurtiga ni är. Emma roligt att Salkow och Axel sitter. Maria du är som en fisk i vattnet. Du fick bra träning i Vansbrosimmet. Maria som Ariel i vattnet och Emma på is.(syftar på is showen) Leksandsbröd i Stavanger Toppen! Mamma längtar efter dig Emma.

2010-10-27 @ 19:19:17
Postat av: mats

din morsa undrade hur man stavar till "schovven"

Emma ! kul att du lärt axel och salkov att sitta,i stället för att ligga.Maria ! nu jälar jäller det nästa vansbrosim. prova att ha huvä över vattnet då.

2010-10-27 @ 19:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0