Stina flina =)

Det blev en riktigt mysig kväll igår, brownisarna var supersmarriga! Vi snackade skräckfilm, tittade på gamla bilder från Örebro och Ålesund, det blev en hel del skratt! :)

 

Mitt i allt detta fniss och ståhej hör vi hur någon sätter en nyckel i vår dörr!! Vi blev helt knäpptysta. Vem vill komma in i vår lägenhet halv tolv en måndagskväll?? Dörren öppnades sakta och vi hörde hur den knarrade. ”Hallå!?” ropade vi, men inget svar... Till slut tittade ett huvud fram från hallen. ”Öh..hej”, sa en liten dam. Damen som traskat in i vår lägenhet hade hamnat lite fel.. Hon berättade att hon inte kom in i lägenheten ovanför. ”Det finns ingen nyckel dit, får jag sova här?”, sa hon.

Så damen hade tagit första bästa nyckel och hamnat hos oss mitt i vår skräckis-diskussion, halv tolv en måndag. he he..

 

Stina som damen heter är en gullig intensiv-sjuksköterska från Gällivare, som jobbar för Nursepartners. Vi erbjöd henne brownies och sovplats, så kunde hon försöka få tag på en nyckel dagen därpå tänkte vi. Men det hela löste sig, det bor en sur dam i lägenheten ovanför, så Stina fick knacka på och väcka den sura damen helt enkelt. Stina log lite när hon kom ner till oss för att hämta sina väskor. Hon ville säkert hellre bo här med oss och äta brownisar. =)
 

Idag följde Emma med Maria en sväng till jobbet och hälsade på gänget på intermediära avdelningen och imorgon ska Emma äntligen få jobba igen! Jippie!

Tjolabaho!


Vårt kära stokka!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Vad ni är fina mina tjejer <3 och vad ni är duktiga som jobbar och sliter i Norge :) saknar er här i Öret!! Här är det full rulle, mycket i skolan som vanligt. Vi kan väl skypa någon dag?! :D vill höra era ljuva stämmor snart!! Många Pussar och Kramar

2010-10-05 @ 23:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0