Lillebrooooor..Ba baba baah!

Tjoflöjt! 

I tre dagar har det varit ett jävvla drag på Lassa (som ligger nära vårt sykehjem) i helgen!! A-ha, Prodigy och självaste Ozzy Osbourne har poppat för våra boende på hemmet. Vissa av de äldre satt uppe hela nätterna och mööös på balkongen. Ca. 15 000 pers befann sig på festivalen och vrålade i kör till Ozzy.

Idag kommer "Lillebror", vi har sjungit Håkan Hellström hela dagen. Lillemor som hon egentligen heter ska flytta in här idag! Vi tänkte slå till med en liten välkomstfest och bjuda på tonfisksallad :D Vi tänker oss en glad pige på 60 jordsnurr från Copenhagen som ska baka sockerkaka åt oss, blir fett!

Igår hade vi städdag, så nu är det glänsande rent. Det har legat ett paraply på diskbänken sedan vi kom hit. Maria trodde det var Emmas och Emma trodde det var Marias paraply. En viss irritation har legat i luften angående detta paraply och dess dumma placering. Igår släppte Emma bomben: "Maria är det ditt paraply??". Maria svarar: "Nej, det är ju ditt!?" Båda ropar ut: "OVE!!!" och börjar asflabba. Det är alltså vår kära vaktmästare som glömt sitt paraply på diskbänken. Emma citerar Håkan i Sunes sommar: "Det här ska han få faan för.." Hi hi. 

Ikväll blir det ett glas vin nere vid hamnen, mys!



Emma går till jobbet och blir avvinkad av Maria. 
"Hej då Emmet! God nattevakt!"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0