"Nettopp kastrert"

Andra dagen på jobbet gick fint! :) Vi har haft en riktigt mysig dag idag :) Efter jobbet åt vi ett ägg och tog sedan en tur ner på stan tillsammans med Rebecka. Sikken mysig stad!!! En hamn mitt i stan och fina små trähus överallt i roliga färger, bl.a. lila, turkos, rosa, gul.. Otroligt charmigt!

På vägen hem gick vi in på Rema 1000, en stor mataffär. När vi stod i kön ställde sig en kort, leende, liten kvinna väldigt nära oss och stirrade intensivt. Hon stod till slut så nära att hon stötte sin väska mot Emma.

Emma flyttade sig lite och tittade på kvinnan. Kvinnan sa snabbt, med extra stort leende "Det är okej". Okej tänkte Emma och ställde sig framför kvinnan som även hade 10 kattmatsburkar i famnen. Men kvinnan stod kvar och sa efter en stund "Jag har katt hemma"....tystnad..."Den er nettopp kastrert". "Jahaaa" sa Emma lite fånigt och höll sig för skratt. Maria och Rebecka höll på att dö bakom Emma. Efter ännu några sekunders tystnad säger kvinnan.."Det var igår.." Vi kämpade för att inte brista ut i storskratt.

När vi kom ut från affären brast det och vi fnissade hela vägen hem. Det var en riktigt söt kvinna som förgyllde våran dag. :) Inte alla som berättar om sin kastrerade katt i kassakön.

Nu blir det lyxmiddag! Fiskbullar och potatis ;)

Hade gott!


Kompisen vi mötte på väg hem från jobbet


Nere vid hamnen


Fina trähus

   
Mysiga fik :)


Mer bilder kommer när vi laddat våra kameror!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej tjejer!



Haha, härligt att norrbaggarna är så sociala! Nice att få höra hur ni har det, jag ska kika in här ofta =)



Klem och puss!

2010-09-01 @ 21:38:27
Postat av: Mamma Ewa

Är i Uppsala idag och tänkte ta en sväng på stan på lunchen. Får väl se om det är lika vackert här nere vid Fyrisån och om folk är lika sociala....Inget barn på gång än här hemma.Fantastiskt att ni redan har utökat kompisgänget. Kramar till er båda/Ewa

2010-09-02 @ 09:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0