The roof!

Ett tips: Det är rätt kul att översätta vår blogg till engelska, vi brukar fnissa högt åt googles översättning. Så om du har lite över, go for it!

Vi har haft helg här i Stavanger, och kors i taket, vi var lediga samtidigt, nämligen i söndags! Detta resulterade i att vi selvfølgelig provade Stavanger by night i lördags. Vi hamnade på taket..hehe. Det är sant, det heter så faktiskt. Det blev mycket dans, lite sång och lite mojito :D Kvällen avslutades med en smarrig Subway-macka, gött!

På söndagen klev vi upp tidigt, det var dags för söndagsutflykt. Vi sprang till hamnen (eftersom vi alltid är ute i god tid) och hoppade på båten som tog oss till Lysefjorden. På båten var vi en mix av människor från Europas alla länder. Fin guidning på ett antal olika språk och fin musik medföljde. Emmet och Margareth fnissade hela vägen runt. Kvikk lunsj hade vi såklart med oss på turen, ett måste här i Norge.

Nu är det jobbvecka igen, Maria började veckan med att prova brandslangen. Det var coolt!

Ikväll blir det poströstning och potatissoppa. 



Märit in action, ingen eld här inte!


På taket


Båtturist :)


Ännu fler turister


Preikestolen bakom molnen. Dit opp ska vi, det blir nästa
söndagsäventyr!


Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Vad betyder Kvikk lunsj? Kan inte ens gissa..Är det kamera eller tjock tröja? Kram från farmor som kanske går till Ellen i kväll:-)

2010-09-14 @ 15:26:01
Postat av: Mona

Jaha! Nu ska jag gå och ha ont i magen hela veckan. Jag blir jätte nervös om ni ska ut på den där klippan "Predikstolen" Tänk på att det kan vara halt där ute. Fins bilder annars från turen.Ha det gott flickor. Sköt om er. Kram mamma Mona

2010-09-14 @ 15:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0