¡¡Argentina!!

Hej allihopa!

Sen senaste inlagget har vi hunnit tagit oss tillbaka till Rio de Janeiro forst for att med forbannad blick och rinnande tarar (ja, ni som kanner Julia vet att hon grater nar hon blir riktigt upprord..) for att soka reda pa vaskan! Och tydligen ska man behova gora allting sjalv, sa pa alla sprak man nu beharskar lyckades vi tillslut fa tag i en kvinna fran Air France som pratade engelska och hitta Julias fina vaska! ANTLIGEN, efter 13 dagar i exil fran denna och inga egna klader. Det har ska Air France fa fan for som Sunes lillebror Hakan sjalv skulle saga!

Sista natten pa Ilha Grande kom askan och halsade pa med besked! Uschanioss! Ilha Grande ar forresten on dar Lost-serien spelades in och vi kande oss mitt i detta drama :) But we survived och tog baten over till fastlandet pa morgonen.

Efter aterforeningen med vaskan (ja, det var en san dar moment nar dom bada, Julia och vaskan alltsa, sprang i slow motion mot varandra och forenades igen i en bamsekram!) bokade vi ett flyg till Iguazú for att titta lite pa vattenfallen. Nar vi gick av flyget sager Emma: "Obrigado eller gracias, vilket land vi nu ar i!" Vi visste inte om vi skulle hamna pa brasilianska eller argentinska sidan av Iguazù, sa vi kor med bada :) UNDERBART MED SPANSKA!

Sen tog vi lite bussar hit och dit och sa fick vi stampla ut oss ur Brasilien och tog en taxi till Argentina och stamplade in oss dar och vidare till vart hostel; Hostel Sweet Hostel. Och nog ar det sweet alltid, pool och hangmattor motte oss och Daniel som jobbar dar ryckte lite pa axlarna och ursaktade sig for att toaletterna inte ar sa frascha! Vi gillar arligheten och han gillade vart svar - ¡No pasa nada!

I morgon blir det vattenfallsaventyr! Föresten idag har det varit sà varmt sà flipfloppsen smälte. hi hi SKÖNT!!

¡Hasta pronto!


Kommentarer
Postat av: Mona

Skönt att veta ni ej är kvar i Rio Det är tydligen skyfall och jordskred i dom trakterna. Visserligen har ni andra vattenfall där ni är nu, men dom är ju pampiga att beskåda. Skönt Julia fått sin väska nu. Sköt om er mamma Mona

2011-01-13 @ 08:28:16
Postat av: mats

med tanke på väska,regnkatastrof,vattenfall,,,,så varkar ni ha börjat en period med mycket flyt.

2011-01-13 @ 17:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0