Brassar med brasilianare

Vi har det underbart ska ni veta! Vi har varit pa tur i favelor, alltsá slumomráden hãr i Rio. Vi har fátt en helt annan bild av denna stad ãn den vi hade innan váran resa hit. Vi trodde det skulle vara bovar och banditer õverallt men sá ãr inte fallet. Skõnt, men vi ãr ãndá fõrsiktiga ska ni veta. Det vi ãven hade vãntat oss var dock att de skulle kõra som galningar, och det, det gõr dom. Bara tuta, kõra och brassa som brasilianare =)

Idag har vi sett Jesus, sockertopp, fotbollsarena och en vãldigt fin katedral (dãr Emma har bestãmt att Thomas ska gifta sig.... =P ). En hãrlig dag i en hãftig stad kan man sãga.

Imorgon bãr det av mot Ilha Granschj som dom uttalar det hãr.. ska bli tok-skõnt att pusta ut efter storstadsvistelsen.

Julia har tyvãrr inte fátt sin vãska ãnnu men Douglas hãr pá hotellet gõr allt fõr att den ska komma till rãtta. Julia fick t.o.m en chokladkaka idag av hotellpersonalen fõr att pigga upp. Underbar personal! Douglas har fátt en dalahãst av oss som tack fõr all hjãlp =)

Over and out from Rio!

Kommentarer
Postat av: Ewa

Tråkigt med Julias väska, man vill ju ha sina egna grejer:-(

Det gläder mig att dalahästen har fått ett stall i Brasilien, skall berätta det nästa gång vi åker till Nusnäs, kanske redan nu till helgen!Härligt att få följa er på resan! Kram på er tjejer// Mamma

2011-01-04 @ 09:38:02
Postat av: Lennart VBP

EMJ, EMJ kom ! Gävle 20110104 kl 21.15. Härligt att höra av Er.Här är det åxå härligt men lite kallare Snö 0,5 , -7 - 17 . Åker till Gruvan ons till sö.Känner mig stolt och glad att Ni finns och hör av ER.Vill se Julia på foto , alla tillsammans. Klart slut . VBP

2011-01-04 @ 21:25:05
Postat av: Linn

HAHA en dalahäst till brassan!

Hoppas Julia får sin väska, snart!!



Lev och må! Kram!

2011-01-04 @ 21:35:33
URL: http://livetinorrlans.blogg.se/
Postat av: mats

fastna inte på lopez mendes, gå ut i skogen åxå.

2011-01-06 @ 11:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0