Feliz Ano Novo!

Nu ar vi antligen har! I Rio de Janiero! ;D
Flygresan gick fint, vi fick springa som galningar i Paris, planet var out of order mitt over Atlanten och 1 av 3 vaskor kom fram till Brasilien... Som tur var tankte Emma pa oss alla och tog med minst 3 av varje plagg :) Inga klader, men vi glanser anda!

Hotellet ar tiptop! Vara grannar ar stranden, sockertoppen och Jesus! Inte alla som har det sa bra!

Sammanfattning av resan hittills:
- Svenska fungerar utmarkt pa planet och i Brasilien! Ev. far man svar pa portugisiska och mojligen en annan matratt an den man bestaller, men det gar prima anda!
- Alla 3 har fatt "skavbubblor" efter flipfloppen och darfor ett rorelsemonster som Rudolf i Sunes sommar!
- Vi har aven markeshy och reseflott har!
- Vara alteregon i Sydamerika heter foljande: Margareta, Harriet och Sonja.
- Vi solar och strosar och har det KANONERS!
- Pa nyarsafton i Rio ar det +31 grader Celsius (!) och alla bar vitt (vi bar gardagens outfit och den var som tur var vit!).

Nyarsafton spenderades sjalvklart pa Copacabana Beach med flera miljoner andra vitkladda, jublandes nyarsfirare. Helt fantastiska fyrverkerier bjods det pa, gar inte att beskriva med ord, hur haftigt som helst! Vi kastade enligt traditionen blommor i havet och hoppade aven over 7 stycken vagor och onskade 1 onskning for varje vag.

Vi har det jattebra, tar hand om varandra (lamnar aldrig varandras sida!) och trivs som finsken i vattnet :) Vi har kommit fram till att brasilianare ar otroligt oppna, trevliga, hjalpsamma och onskar att de kunde fa pussa pa 3 fina svenska damer men det blir det inget med (bara lugn mamma!)!

Vi hors snart igen och da kanske pa resdagboken! Vi haller er uppdaterade!

P.S. MARIAS VASKA HAR PRECIS ANLANT! :D D.S

Bilder kommer nasta gang, segt...

Kommentarer
Postat av: Mona

det låter verkligen TOPPEN! Har tittat på ert hotell på nätet Jätte fint Blir lite avundsjuk på Er. Jag undrar bara den där finsken i vattnet, vem är det? Många kramar till er alla från mamma Mona

2011-01-02 @ 10:15:17
Postat av: mamma Ewa

Härligt att ni har så bra och att höra från er på bloggen igen, känns tryggt och som vanligt för mig.Fattar inte riktigt att ni är så långt bort tjejer..Skönt att din väska har dykt upp, Maria. Hoppas att Julia också fått sin i skrivande stund. Maria,kan du tänka dig när vi kom från Dalarna i går efter att firat nyår, fick vi skotta in bilen på parkeringen igen. Snön verkar inte ta slut över Gästrikland denna vinter. Så njut lite av värmen och vågorna till mig åxå. Stora Kramar till er alla tre. Ps tack för lugnande ord om brasilianare.Ds

2011-01-03 @ 08:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0