Tango, köttfrossa och tvà underbara màl!

Livet i Buenos Aires knallar pà =). Julia àkte hem igàr och tàrarna flödade. Emma och Maria är kvar här i 43 gradig värme och tar vara pà tiden som är kvar.

Här i storstan har vi ätit det godaste köttet vi nàgonsin har smakat. Underbart gott. Vi àt sà mycket sà vi sprack, eller fick kjöttfjern som vàran norska vän uttryckte sig. =) Skulle kunna tipsa om att àka till Buenos Aires bara för att fà äta pà La Cabrera, som restaurangen hette.

Ett annat màste när man är här borta, pà andra sidan atlanten är att sjunga GES (till alla dom som korsat atlanten..) och att GÀ PÀ FOTBOLL. Vi sàg en match mellan boca juniors och river-plate. Helt obeskrivligt häftigt. För er som inte vet hur stort det är sà stàr det i lonley planet att detta derby màste ses innan man dör. Maradona är ju uppfostrad i la boca! Stadion var knökfull av hel-galna suportrar som hade konkat med sig flaggor, trummor, trumpeter, raketer och tomtebloss =). Under matchen bad de ena sekunden till gud och nästa sekund drog dom till med de fulaste orden vi nàgonsin hört. Fotbollen var kul att se pà med salsadribblingar och tvà stiliga màl till boca!!

Häromkvällen var vi pà tango-kurs. Riktigt skoj! Vi fick lära oss grundstegen sen var det bara att köra. Emma tog en svängom med läraren. Sàg väldigt stiligt ut. Efter det fick vi tangomiddag och tangoshow och lite holabalo pà det. Hörrni killar där hemma, räkna med att ni kommer att följa med pà tango-kurs när vi kommer hem!! Riktigt kul!

Over and out from brownisarna Märit and Emmet!!
Boca-fansen pà match!!!!
Alla andra fans pà vàr sida av läktaren
Vi och dom andra vi hängde med pà fotbolls-äventyret!
Kött kött och mera kött pà la cambrera. Otroligt gott!!
Redo för tango!
Emma tar en svängom med lärarn
..àssà lite holabalo =)

Kommentarer
Postat av: mats

är det inte han reinfeldt på bild två ? kul att ni hittade göran greider på slutet...eller e de schneider..sköt om er bru nissar !

2011-01-27 @ 11:13:18
Postat av: Mona

Oj, vad mycket roligt ni gör. Emma du kommer väl ihåg köttbitarna Ruben grillade åt oss i Cordoba de var också toppen. har du skridskorna på dig när du dansar tango? Du verkar så lång. Hållningen sitter kvar ser jag sedan du åkte konståkning.Det måste ha varit tufft för Julia att åka hem och lämna er åt alla återstående toppen dagar Kram till er från mamma Mona

2011-01-27 @ 17:59:31
Postat av: Julia

Chicas! Jag hoppas ni har det toppen och njuter av njurar och dylikt :) Här är det kallt som väntat och redan hunnit jobba typ 30 timmar på 3 dagar. Men ärligt så är det rätt gött och vara tillbaka också :) Men saknar er i massor! MIDSOMMAR!! ;D Puss

2011-01-30 @ 20:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0